societat

‘Pollença més segura’, la plataforma informativa dels comerciants contra els furts als turistes

L'Associació Hotetelera informen els turistes dels perills i els donen consells de com autoprotegir-se dels lladres

%27Pollen%C3%A7a+m%C3%A9s+segura%27%2C+la+plataforma+informativa+dels+comerciants+contra+els+furts+als+turistes

Cansats dels robatoris que pateixen els seus clients, l’Associació de Comerciants de Pollença ha creat un grup de treball anomenat “Pollença més segura”. Volen cercar solucions davant d’un problema que asseguren no ha aturat de créixer en els darrers anys.

Els turistes són els principals afectats per aquests robatoris, que es produeixen a les zones més concorregudes del municipi com són el passeig i la platja del Port de Pollença, la zona de la plaça i del Calvari de Pollença i altres indrets també amb molta afluència de visitants com són el mirador del Colomer, el far de Formentor i els mercats i les estacions d’autobusos.

L’Associació Hotetelera assegura que informen els turistes dels perills i els donen consells de com autoprotegir-se dels lladres. Uns lladres que estan organitzats i que, segons s’afirma, provenen majoritàriament de països de l’est.

L’Ajuntament de Pollença també afirma que es fa feina per fer front en aquesta problemàtica. La Policia Local incrementa els efectius a les zones més afectades i la Guàrdia Civil reforçarà aviat la seva presència al municipi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Sense lloc per aparcar el cotxe al polígon de Manacor

Alguns empresaris acusen als tallers mecànics i a les empreses de lloguer de tenir vehicles al carrer impedint que els...

La festa de Sant Joan es reprèn el dematí des de Santa Clara

L'extens programa d'actes durarà fins a la matinada