mallorca

Neix una plataforma per comanar producte local a domicili

Lacestaencasa aplega una quarantena de proveïdors i més de 1.300 productes locals

Neix+una+plataforma+per+comanar+producte+local+a+domicili

El comerç local s’ha hagut de reinventar i també són molts els proveïdors que també ja aposten pel servei a domicili. Amb l’objectiu d’unificar els comerciants que ofereixen aquest servei a Mallorca, ha començat a funcionar aquest dimecres el portal Lacestaencasa.es.

Com que les bodegues ha vist baixar les seves vendes per mor de la no arribada de turistes a l’illa, algunes d’elles s’han hagut de reinventar. És el cas de Can Jaume Artesans, que serveixen a domicili des de fa set anys. Ara, però, aquest servei s’ha incrementat considerablement. En Leo, de Frutos Gimeno, sí que ha implementat aquest servei per mor del confinament, i creu que és una passa positiva.

Lacestaencasa pretén ajuntar els proveïdors locals de Mallorca. Ja en formen part una quarantena, i més de 1.300 productes. Un nou punt de trobada entre consumidors i producte de proximitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La contractació d’animació es redueix un 40% als hotels

Les empreses esperen reactivar la feina amb l'arribada del turisme britànic i l'obertura d'hotels, i poder allargar la temporada

Bars de copes plens el primer dia de relaxació de les restriccions

Anit va ser la primera en què bars, restaurants i cafeteries van poder obrir fins a les dues de la...

Felanitx crea dos punts específics de recollida de càpsules de cafè

La llei Balear de Residus, que entrà en vigor en març, obliga a fer les càpsules de material compostable o...

Treballadors de Majorica: “Les indemnitzacions són inacceptables”

Els 107 treballadors no subrogats de l'empresa emblemàtica de perles de Manacor demanen una millora de les condicions de l'ERO i la seva inclusió a una borsa de treball