L’hotelera NH decideix si accepta o no la proposta de compra per part del grup Barceló

Si l'oferta de fusió és acceptada, donaria peu al major grup hoteler espanyol, amb 630 hotels i 110.000 habitacions.


El consell d’admnistració de la cadena hotelera NH es reuneix aquest dimecres a Madrid per decidir si accepta l’oferta de fusió presentada pel grup hoteler Barceló.

El grup mallorquí ha valorat NH en 2.480 milions a un preu de 7 euros i 8 cèntims per acció. L’operació es concretaria en una ampliació de capital de 525 milions de nous títols. Les accions de NH Hotels, que cotitzen a la borsa de Madrid, han pujat més d’un 2% avui dematí. Si l’oferta de fusió és acceptada, donaria peu al major grup hoteler espanyol, amb 630 hotels i 110.000 habitacions.

La decisió d’NH es podria fer pública a partir de les 17h., quan tanqui la borsa espanyola, segons han apuntat fonts de l’empresa hotelera. En cas d’acceptar-se l’oferta plantejada pel grup de la família Barceló, la companyia mallorquina tendria el 60% del capital de l’empresa resultant de la fusió, així com també la majoria de càrrecs directius. Barceló també demanaria firmar un contracte de confidencialitat sobre les negociacions, que durarien un termini màxim de tres mesos.

El president de Barceló, Simon Pedro Barceló, ja va dir, en el seu moment, que aquesta era una operació complexa però que confiava en una resposta en positiu per part d’NH.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |