X

Un nin de 12 anys, atropellat a la sortida d’un col·legi per una imprudència

L'infant presentava policontusions i un traumatisme cranioencefàlic, per la qual cosa va ser traslladat d'urgència a un centre hospitalari on la seva evolució és favorable

27/05/2024

Un nin de 12 anys, atropellat a la sortida d’un col·legi per una imprudència

Imatge facilitada per la Policia Local del vehicle implicat en l'accident.

Un infant de 12 anys va ser traslladat a un centre hospitalari amb lesions greus, encara que la seva evolució és favorable, després de ser atropellat a la sortida del col·legi en creuar el semàfor en vermell. Segons ha informat aquest dilluns la policia local de Palma en una nota de premsa, els fets van ocórrer dimecres passat, 22 de maig, devers les 13.30 hores, quan van rebre l’avís de l’atropellament del menor, al carrer de Salvador Dalí.

El nin presentava policontusions i un traumatisme cranioencefàlic, per la qual cosa va ser traslladat d’urgència a un centre hospitalari en ambulància. Els agents, per la seva banda, van prendre declaració a la conductora del vehicle implicat, una dona de 30 anys, i a testimonis que havien vist l’accident. Tots, segons la Policia, van manifestar que el nin anava amb un grup de companys de classe a la sortida del col·legi i va creuar corrent un pas de vianants en vermell sense adonar-se de la presència de vehicles. Hores més tard, en el centre hospitalari, el menor, davant la presència de la seva mare, va declarar que no recordava res.

El cos policial va analitzar les circumstàncies dels fets a partir de la inspecció ocular de la via i el vehicle, i van tenir també en compte les declaracions d’implicats i testimonis. Com a resultat, els agents van estimar que la conductora circulava correctament i a la velocitat adequada, concloent que la causa de l’accident va ser la imprudència del menor en creuar en vermell el semàfor i envair la trajectòria del vehicle.

27/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT