Nit de Champions per a dos futbolistes balears

Marco Asensio va ser protagonista a la victòria del Madrid davant el Liverpool i Mateu Morey va disputar 81 minuts amb el Dortmund

07/04/2021

Quarts de final de la Champions per al Reial Madrid que rebia a l’Alfredo di Stéfano el Liverpool de Jurgen Kloop. L’alemany que a la prèvia havia dit que si hagués d’entrenar un equip espanyol triaria el Reial Mallorca, va veure com un mallorquí, Marco Asensio, li espenyava la nit. Marco, titular ahir a l’onze de Zidane, va ser l’encarregat de fer el segon gol. Vinicius havia avançat els blancs al 27 i Asensio al 36 fa el segon gol de la nit, el de la tranquil·litat. Quart gol del calvianer en quatre partits. Salah escurçà distàncies a la segona part i al 65 Vinicius va fer el 3 a 1 definitiu.

El Dortmund de Mateu Morey haurà de remuntar a la tornada davant el Manchester City. El lateral mallorquí, ja recuperat de la seva lesió, va ser titular però el Dortmund va caure per 2 gols a 1. Morey va disputar 81 minuts.