Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

Nit tropical i més de 30 graus a primera hora

Avui vespre ha costat davallar de 24ºC al nord de Mallorca

La platja de Son Parc, Menorca. EFE/David Arquimbau Sintes


Nit tropical, molt calorosa, sobretot al litoral de Mallorca. Avui vespre ha costat davallar de 24ºC al nord de Mallorca. Les més baixes s’han registrat a Campos, amb 17ºC; Sant Joan de Labritja, amb 18ºC i Cala Galdana, amb 19º.

A l’estació de Palma (Portopí) feia 12 anys que la primera quinzena de juny no es registrava una temperatura mínima tan alta (23,6ºC). És la quarta temperatura més alta des de 1978, només superada dia 12 i 13 de juny de 2003 i  dia 15 de juny de 2009.

A les 9.30 hores d’aquest dimarts, la temperatura és molt alta a tot l’arxipèlag: 31ºC a Palma, 30ºC a Maó, 28ºC a Eivissa i 25ºC a Sant Francesc. Tot i això, aquest matí ha fet tempesta al sud de Formentera i han plogut quatre gotes amb terra-roja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Submergits dins un episodi de calor extrema

Durant les properes 48 h les temperatures seran notícia, tant les diürnes com les nocturnes. Podrem respirar a partir de diumenge.

Les altes temperatures eleven a “extrem” el risc d’incendi a les Balears

Durant el dia d'avui, es registraran màximes de 40ºC a l'interior de Mallorca i de 37ºC a Menorca i Eivissa

Mallorca, en alerta taronja per altes temperatures

A zones com el Pla i el Raiguer es podria arribar als 38ºC. El conjunt de les Balears registraran fins diumenge la punta de calor més destacable de l'estiu