Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

Nits de lluna creixent i dos planetes visibles, Venus i Mart

A partir del 13 i fins el 15 podrem aprofitar la Lluna per localitzar Mart

Nits+de+lluna+creixent+i+dos+planetes+visibles%2C+Venus+i+Mart

Aquests vespres, si els niguls ho permeten, serà possible observar a Sol post la Lluna creixent i dos planetes: Venus i Mart. La lluna, que va camí del quart creixent i de ser la primera Lluna de plena de l’estiu (serà plena el dia de Sant Joan), tendrà la companyia de dos punts brillants sobre l’horitzó de l’11 al 15 de juny, en direcció oest, just després de la posta de Sol. El punt més brillant és el planeta Venus, que és en realitat el tercer objecte més brillant del cel després del Sol i de la Lluna. Serà ben visible, al costat d’una lluna encara molt prima els vespres de l’11 i 12 de juny. A partir del 13 i fins el 15 podrem aprofitar la Lluna per localitzar Mart, no tan brillant. Una curiositat atractiva pels amants del cel nocturn i de la fotografia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Submergits dins un episodi de calor extrema

Durant les properes 48 h les temperatures seran notícia, tant les diürnes com les nocturnes. Podrem respirar a partir de diumenge.

Les altes temperatures eleven a “extrem” el risc d’incendi a les Balears

Durant el dia d'avui, es registraran màximes de 40ºC a l'interior de Mallorca i de 37ºC a Menorca i Eivissa

Mallorca, en alerta taronja per altes temperatures

A zones com el Pla i el Raiguer es podria arribar als 38ºC. El conjunt de les Balears registraran fins diumenge la punta de calor més destacable de l'estiu