X

“No tenc res firmat amb Honda”

Joan Mir deixa clara la seva situació el dia que Suzuki ha fet pública la intenció d'abandonar el Mundial. "Estic al mercat" diu el pilot mallorquí

12/05/2022

“No tenc res firmat amb Honda”

Suzuki ha romput el seu silenci i ha anunciat el que ja sabíem: l’escuderia no seguirà al Mundial l’any que ve. Els japonesos negocien amb DORNA, empresa organitzadora del Mundial, la forma de rompre el contracte que els uneix fins al 2026.

Això, lògicament, afecta al futur de Joan Mir. Avui el pilot mallorquí ha explicat al circuit de Le Mans, on competirà aquest cap setmana, que encara no té clar a quina escuderia estarà l’any que ve. “Oficialment, estic al mercat. No tenc res firmat amb Honda amb vista a la temporada que ve”.

Respecte a l’adeu de Suzuki, Mir ha dit: “Primer l’escuderia ens ho va comunicar als pilots i després a la resta de l’equip. No ho sospitàvem. És molt fort. parlam d’un equip modèlic. Vàrem ser campions fa dos anys i cada temporada estam en disposició de lluitar pel Mundial”.

Sobre la possibilitat de ser company de Marc Márquez l’any que, el campió del món balear ha assegurat que “tot són rumors. Qualsevol pilot te diria que vol ser company d’equip de Marc. El que es pot aprendre d’ell és molt bèstia”.

Mir ha comentat que ara qui té feina és el seu representant i ha volgut deixar clar que fa un temps va rebre una oferta d’Honda, però la va rebutjar perquè “no era una oferta per formar part de l’equip oficial”.

12/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris