X

Nombrosos establiments es comprometen en minimitzar el malbaratament alimentari

Una tercera part dels aliments que es produeixen al món acaben als fems

11/02/2024

Redacció

Una tercera part dels aliments que es produeixen al món acaben als fems, són dades de Nacions Unides. De fet, tudam, diuen, més del 30% del menjar. Per això, ja hi ha establiments que fan feina per minimitzar aquest impacte i l’Executiu Central ha aprovat un projecte de llei de prevenció de les pèrdues i malbaratament alimentari.

És l’hora del berenar i les safates són plenes de menjar que els hostes de l’hotel trien i degusten. Però no tot s’acaba, i per això s’ha d’anar amb compte i llençar el que seria nociu per a la salut.

Tres hotels de la cadena RIU han obtingut el segell AENOR de ‘Malbaratament Alimentari Zero’. Establiments d’aquest tipus són els que més gasten en menjar i per això vigilen i tenen cura a l’hora de fer la comanda.

També el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació han aprovat un projecte de llei, que pretén fomentar la utilització eficient dels aliments, la seva recuperació, la reutilització de subproductes i la donació. Es tracta de satisfer les necessitats alimentàries de la població més vulnerable.

11/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris