Només el Formentera salva un punt, en una mala jornada per als equips balears

Els de Maikel empataren a 2 a Alzira, mentres que els altres representants illencs varen perdre els seus duels

02/10/2023

13

Ha estat l’únic resultat positiu de la cinquena jornada per als equips illencs. El Formentera va salvar un punt a Alzira en un partit en què perdia per 0 a 2. Pitu avançà els locals al minut 23 des del punt de penal i Sergio al 67 feia el 2-0 per als valencians. En tres minuts, el Formentera va ser capaç d’empatar el marcador. Giuliano al 73 escurçava diferències i al 76, de penal, De la Mata feia l’empat a 2 definitiu.

Derrotes de l’Andratx, Penya Independent i Penya Esportiva

L’Andratx visità l’Hèrcules i davant tot un històric del futbol espanyol, els de José Contreras varen caure per la mínima. Als 33 minuts, Roger va fer l’únic gol del partit per donar els tres punts als alacantins. La Penya Independent també va caure enfora del seu estadi. Derrota dolorosa dels pitiusos que va arribar al minut 99. Abans, l’Europa s’havia avançat als 20 minuts mitjançant Gené. Isuardi empatava dos minuts després. I al 99, Cano feia el 2 a 1 definitiu.

A Santa Eulària, derrota contundent de la Penya davant el Badalona. Els catalans al minut 52 havien sentenciat el partit amb un 0-3 inesperat. Peke amb un doblet i Zourdine havien marcat pels catalans. Al 79, Poveda va fer l’únic gol pitiús que deixava l’1 a 3 al marcador.