cultura

‘Només la fi del món’ enceta la temporada de teatre a Manacor

'Només la fi del món' és una obra dura i crua en torn a les relacions familiars

%26%238216%3BNom%C3%A9s+la+fi+del+m%C3%B3n%27+enceta+la+temporada+de+teatre+a+Manacor

Comptes pendents, silencis, pors i retrets marquen les relacions familiars dels protagonistes de ‘Només la fi del món’, l’obra, dirigida per Oriòl Brogg, enceta la temporada de Teatre de Manacor.

‘Només la fi del món’ no és una obra alegre. És una obra dura i descarnada que posa en relleu les conseqüències de tot allò que no es diu als familiars més propers. Una obra que neix del text de l’autor francès Jean-Luc Lagarce que es basa en la tornada a casa d’un jove escriptor per revelar a la seva família que aviat es morirà. Aquesta retrobada ençata velles ferides que lluitaran per tancar.
Muntsa Alcañíz, Clàudia Benito, Màrcia Cisteró, Sergi Torrecilla, David Vert protagonitzen aquest viatge al cor d’aquesta família. Un cor ple de secrets que podreu descobrir aquest cap de setmana a l’Auditori de Manacor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Can Sales reivindica un any més el llegat de les dones escriptores

Enguany, amb el lema 'L'esforç quotidià de les dones' s'han sentit fragments de Maria Antònia Salvà, Mercè Rodoreda o Emilia Pardo Bazán

Les dones, les grans víctimes dels Actes de fe de 1691

25 dels 37 criptojueus mallorquins executats per la Inquisició eren dones

L’Evolution Film Festival presenta 25 projectes illencs

Propostes com ara 'Dorothea i el Myotragus', 'Doing the Americas' i 'Revelando a Mario', de Simó Mateu, competiran a la secció de llargmetratge documental