Només la Penya treu profit a la jornada de derbis balears

El conjunt de Santa Eulària guanya el Mallorca B i retalla 2 punts al líder; el Formentera i el CD Eivissa empaten sense gols

26/03/2023

La Penya Esportiva ha aconseguit una victòria treballada contra el Mallorca B. El conjunt pitiús s’ha imposat 2-0 amb dues dianes a la segona part. Montero ha fet 1-0 pels locals al minut 52 amb una bona rematada de cap. I quan ja s’han complit els 90, una jugada desgraciada del filial mallorquinista acaba amb gol en pròpia porteria del central Gayà. La Penya retalla dos punts al líder i el Mallorca B, coer, s’allunya encara més de la salvació.

L’altre derbi de l’horabaixa l’han disputat el Formentera i el CD Eivissa al Municipal de Sant Francesc. Ha estat un partit gris, amb poques ocasions i cap gol. Un empat que no serveix de molt als locals i de res als visitant. El CD ha quedat amb un home manco al minu 57 per la segona groga a Joao Bravo. El Formentera no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica i el marcador no s’ha mogut. Manu Calleja, l’entrenador dels visitants, ha acabat ben enfadat amb l’actuació arbitral i ho ha deixat ben clar a sala de premsa.