societat

Només un de cada quatre espanyols feia servir el telèfon fix cada dia abans de la pandèmia

Només un 1% ha fet servir cabines telefòniques públiques l'any passat

Imatge d'arxiu.


Només un de cada quatre espanyols feia servir el telèfon fix cada dia abans de la pandèmia. Una enquesta elaborada per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) a 4.861 llars i 9.058 persones indica que durant el quart trimestre de 2019 la principal manera de comunicar-se dels espanyols varen ser els missatges instantanis des d’aplicacions com WhatsApp. Sis de cada deu persones enviaren missatges d’aquests tipus diverses vegades al dia, un 26% telefonaren des dels seus telèfons mòbils i un 8% des dels seus fixos. A la vegada, l’ús diari de les cridades des d’aplicacions d’Internet com WhatsApp i Skype fou del 6%, mentre que l’ús dels missatges de text SMS no arribà al 2%.

A la vegada, aquest estudi conclou que per al 92% dels usuaris el més important és la qualitat de la connexió quan es crida des del telèfon fix, mòbil o Internet; seguit de la possibilitat de comunicar-se amb qualsevol persona (90%) i la confiança perquè es protegeixen adequadament les seves dades personals (89%).

I pel que fa a l’ús de les cabines telefòniques públiques, segons aquesta enquesta, només un 1% dels espanyols les va fer servir l’any passat.

CNMC destaca que les dades d’aquest informe reflecteixen la situació del mercat abans de l’estat d’alarma causat per la pandèmia de la COVID-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...