X

Només un dels sis propietaris del terreny de Can Rova és responsable de l’assentament il·legal

El veïnat coneixia la situació i demana una solució per a les famílies, gent treballadora, que hi malviuen

21/05/2024

Només un dels sis propietaris del terreny de Can Rova és responsable de l’assentament il·legal

Després de les inspeccions realitzades en la jornada de dilluns, la Direcció General d’Habitatge del Govern obrirà expedient per l’arrendament il·legal de fins a 70 infrahabitatges a Can Rova, al terme municipal de Santa Eulària des Riu. Uns terrenys que queden just als afores de la ciutat d’Eivissa.

Sembla que la responsabilitat d’aquesta activitat recau en un dels sis propietaris. Els altres cinc, germans de l’infractor, l’havien demandat per fer ús exclusiu i excloent del condomini i havien demanat un desnonament judicial a precari. En primera instància, l’Audiència Provincial de Palma va desestimar la demanda, però després d’un recurs presentat pels cinc germans, el passat mes de març el jutge ha ordenat el desnonament, tot i que encara es troba pendent de llançament, a més de condemnar l’infractor al pagament de les costes judicials.

Mentrestant, al terreny en qüestió, entren i surten persones que l’habiten, però no han volgut fer declaracions davant la càmera. El veïnat coneixia la situació i demana una solució per a les famílies i treballadors que hi malviuen.

21/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT