societat

Notificades 3 noves defuncions a les Illes en les darreres 24 hores

El total de víctimes mortals per la Covid-19 a les Balears ascendeix a 912, mentre tendeix a la baixa el nombre de contagis

A dia d'avui, passen la malaltia a l'arxipèlag 4.716 persones.


Les dades epidemiològiques a les Balears continuen mostrant avui la tendència a la baixa de l’afectació de la Covid-19 a la comunitat. Salut ha notificat 293 positius nous en les últimes 24 hores, elevant-se fins a 95.215 els casos confirmats des de l’inici de la pandèmia. Es sumen 479 persones a les altes epidemiològiques i ja són 89.587 les persones donades d’alta de la malaltia a les Illes.

Malauradament, es tornen a notificar noves defuncions: 3 víctimes mortals que, afegint-se al còmput de defuncions registrades des del març del 2020, sumen un total de 912. A dia d’avui, passen la malaltia a l’arxipèlag 4.716 persones, 189 menys que ahir. Pel que fa a la taxa de positivitat de l’afectació del virus, es situa en el 4,82% de les proves diagnòstiques realitzades.

Pressió hospitalària a les Illes

Millora, encara que molt lentament, la situació als hospitals de les Balears. En conjunt, es troben hospitalitzats a planta 209 pacients, 8 persones manco que ahir, i hi ha 68 pacients ingressats a les UCI. A Mallorca, avui hi ha 2 pacients més que fa 24 hores ingressats a planta; són 161 els hospitalitzats en total, mentre que a Cures Intensives es comptabilitzen 2 persones manco; en total, 56 pacients.

A Menorca, disminueix la pressió hospitalària, després de 4 dies sense canvis: hi ha 2 pacients menys a planta, on només en queden 3, i un pacient també menys a la Unitat de Crítics, on romanen ingressades 3 persones. A Eivissa, avui hi ha 9 pacients menys a planta, havent-hi en total 45 ingressos, mentre que es registra una hospitalització més a l’UCI, on hi ha 9 pacients.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern llança una campanya destinada a prevenir l’explotació sexual d’adolescents

La campanya dirigida per la Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’IBDONA s'adreça a adolescents amb el lema “Per a...

La torrentada a Ferreries provoca pèrdues de desenes d’hectàrees de terra fèrtil i de sembrat

Les finques afectades demanen una neteja més regular dels torrents per minimitzar els impactes d'aquest fenomen

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

El Consell de Mallorca promou 57 accions perquè el català sigui a tots els àmbits de la societat

Les propostes s'inclouen a Molt a favor, un llibre escrit per set lingüistes compromesos amb la llengua catalana