societat

Notificats 823 nous casos positius i 3 víctimes mortals més en les darreres 72 hores

Augmenta lleugerament la pressió hospitalària a planta (223 ingressos), sobretot a Mallorca. En general, a les Illes es manté en 74 pacients el nombre d'hospitalitzats a l'UCI

Actualment, a les Illes passen la malaltia 5.333 persones, 536 menys que el passat divendres.


Segueixen millorant les dades d’afectació de la Covid-19 a les Illes. Salut ha notificat avui que, des de divendres, s’ha registrat un total de 823 nous casos positius, comptant amb un còmput de casos confirmats des de l’inici de la pandèmia de 94.337 diagnòstics. També és elevada la darrera xifra de persones donades d’alta de la malaltia, en concret 1.356 persones recuperades. Així mateix, ja són 88.106 les persones curades de la malaltia del coronavirus a les Balears.

Malauradament, augmenten també les defuncions fins a 898, amb 3 noves víctimes mortals. Actualment, a les Illes passen la malaltia 5.333 persones, 536 menys que el passat divendres. La taxa de positivitat és del 6,07%, respecte de les proves diagnòstiques realitzades.

Situació als hospitals de les Illes

Augmenta lleugerament la pressió hospitalària, sobretot entre els ingressos a planta, i especialment a Mallorca. Avui hi ha 9 pacients més ingressats a planta; en total, són 171. A l’UCI n’hi ha 58, una persona manco que ahir. A Menorca, n’hi ha una persona més a planta, i en total són 5; amb un pacient més a Cures Intensives, en són 4 els hospitalitzats crítics. A Eivissa, disminueixen en 3 pacients els ingressats a planta, situant-se el total en 47, i també hi ha un pacient manco a la Unitat de Crítics, on els pacients en són 12.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El nombre de malalts a les UCI per Covid es manté en risc mitjà i se situà en el 12,6%

A planta, hi ha 102 pacients hospitalitzats, un més que ahir divendres i la taxa de positivitat de les proves...

Tres ferits lleus en un accident a Son Rapinya

Els veïnats denuncien les contínues carreres que hi ha a les nits, i que avui haurien ocasionat el sinistre

La línia 2 de l’EMT passa a ser gratuïta

La mesura està emmarcada dins el projecte 'Palma Camina' i té l'objectiu d'oferir alternatives a l'ús del vehicle privat

Cinc persones ferides en un accident greu a la carretera de Felanitx

Una dona de 22 anys ha sofert un traumatisme toràcic i un trauma abdominal i els altres ferits han patit...