X

Nou brot d’origen laboral a un hotel de Mallorca, el que fa 10 d’aquesta setmana

Salut ha fet proves a 52 contactes estrets del primer positiu i cinc ja han donat positiu

30/07/2020

Nou brot d’origen laboral a un hotel de Mallorca, el que fa 10 d’aquesta setmana

Un sanitari amb una mostra per fer un test PCR.

La Conselleria de Salut i Consum confirma un nou brot d’origen laboral en un establiment hoteler de Mallorca, el que fa 10 d’aquesta setmana. Salut informa que, arran d’un primer cas positiu, s’han fet proves, de manera preventiva, a 52 contactes estrets, que treballaven amb aquesta persona. Cinc d’aquests han donat positiu, però són asimptomàtics. Aquest dijous es continuarà amb el cribratge amb altres 50 persones.

De moment, tots es troben aïllats als seus allotjaments i el primer cas amb símptomes lleus està seguit pels professionals del seu centre de salut. Els altres cinc asimptomàtics reben atenció per part del Servei de prevenció de l’empresa.

Els altres 9 brots són els següents:

-Un brot d’àmbit mixt (domiciliari/laboral) a Mallorca que afecta 5 persones (4 asimptomàtics i 1 amb símptomes). Hi ha altres 4 persones en seguiment perquè són contactes estrets.
-Un brot d’àmbit familiar a Mallorca que afecta 17 persones (15 asimptomàtics i 2 amb símptomes). Una altra persona està en vigilància.
-Un brot d’àmbit domiciliari a Mallorca, que afecta 10 persones (7 sense símptomes i 3 amb símptomes, tots 3 hospitalitzats). Una persona en seguiment.
-Un brot d’àmbit domiciliari a Mallorca amb 5 afectats (4 asimptomàtics i 1 amb símptomes hospitalitzat). Hi ha altres 3 persones en seguiment.
-Un brot social a Menorca amb 5 afectats (3 asimptomàtics i 2 amb símptomes). Altres 13 persones es troben en vigilància.
-Un brot d’àmbit mixt (familiar/social) a Eivissa amb 6 positius (3 asimptomàtics i 3 amb símptomes). Altres 12 persones es troben en seguiment.
-Un brot familiar a Mallorca amb 5 afectats (4 sense símptomes i 1 amb símptomes).
-Un brot d’àmbit mixt (familiar/social) a Mallorca amb 12 casos positius (7 sense símptomes i 5 amb símptomes, 1 dels quals hospitalitzat). 21 contactes en seguiment.
-Un brot familiar a Mallorca, amb 3 afectats (2 sense símptomes i 1 amb símptomes). Altres 2 persones en seguiment.

30/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT