societat

Nou brot a la residència Oms-Sant Miquel de Palma, amb sis usuaris hospitalitzats

En el conjunt dels geriàtrics de les Illes, hi ha 21 usuaris i 36 treballadors positius

Cribratge a una residència de persones majors. /EFE


El Servei de Salut ha detectat un brot de coronavirus que afecta sis usuaris de la residència de persones majors Oms-Sant Miquel de Palma.

Tots els usuaris han estat hospitalitzats atenent la seva especial vulnerabilitat encara que presenten símptomes lleus i al llarg d’aquest dimarts s’està realitzant un cribratage entre la resta d’usuaris i treballadors del centre.

En el conjunt de les residències de persones majors de les Illes, Salut ha informat que avui dia hi ha 21 positius actius confirmats entre usuaris, així com 36 treballadors amb diagnòstic confirmat.

Per illes, a Mallorca tenen usuaris positius, a més del cas de Oms-Sant Miquel, la Llar de Majors de Calvià, que té 9 usuaris hospitalitzats i un en la residència, així com un treballador amb infecció activa; el centre Fonsanta, amb una usuària hospitalitzada i un treballador positiu; Sant Pere i Sant Bernat, que té un usuari positiu.

Al mateix temps, Sa Residència d’Eivissa registra avui dia tres usuaris amb infecció activa, dels quals dues romanen en el centre i un altre està hospitalitzat, així com quatre professionals amb infecció activa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El propietari de l’edifici okupa del carrer Manacor accedeix a tapiar totes les entrades

Detingut un jove de 20 anys per l'incendi d'ahir de l'edifici okupa a Palma

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...