SOCIETAT

Nou centre de la Fundació Deixalles a Manacor

Un espai on, a més de vendre productes de segona mà, pretén la inserció social i laboral de les persones en risc d'exclusió


La Fundació Deixalles obre un nou centre a Manacor. Un espai on, a més de vendre productes de segona mà, pretén la inserció social i laboral de les persones en risc d’exclusió, a través de tallers de reciclatge. Avui primer dia obert al públic i èxit d’afluència.

Són 1.100 m2 d’espai on hi ha de tot. Preus assequibles per adquirir mobles de segona mà, també roba, llibres i música. Més d’un, avui ja ha firat.

I qui tingui mobles per donar, perquè els poden reciclar i tornar-los a vendre, només han de telefonar perquè el servei de recollida selectiva, que és gratuït, els vagi a cercar.

Una de les apostes d’aquesta nova nau de la Fundació Deixalles són els tallers. El centre aposta pels projectes socials i la inserció de les persones al món laboral.

Xesca Martí, Directora General de la Fundació Deixalles, afirma que tenint en compte les dimensions de Manacor, ” era molt necessari, per les persones del col·lectiu en risc d’exclusió, poder tenir un centremés proper i de més fàcil accés”.

Pel que fa al tallers per a les persones en risc d’exclusió, José Falcó, President de la Fundació Deixalles, diu que es treballa des de la vessant “social”, que seria l’objectiu, i “l’ambiental”, que seria l’eina. Aquests tallers estan destinats a persones amb baixa ocupabilitat que han de treballar competències més transversals com poden ser la puntualitat o el ritme de feina.

Set persones fan feina al centre. Aquest se suma al sis que hi ha a Mallorca. La Fundació en té també un a Eivissa.


 més info La Fundació Deixalles ha orientat laboralment prop de mil persones durant el 2018
 més info Deixalles Inca: ‘”la gent tira electrodomèstics als que l’únic que els falla és un fusible’”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |