societat

Nou centre de la Fundació Deixalles a Manacor

Un espai on, a més de vendre productes de segona mà, pretén la inserció social i laboral de les persones en risc d'exclusió


La Fundació Deixalles obre un nou centre a Manacor. Un espai on, a més de vendre productes de segona mà, pretén la inserció social i laboral de les persones en risc d’exclusió, a través de tallers de reciclatge. Avui primer dia obert al públic i èxit d’afluència.

Són 1.100 m2 d’espai on hi ha de tot. Preus assequibles per adquirir mobles de segona mà, també roba, llibres i música. Més d’un, avui ja ha firat.

I qui tingui mobles per donar, perquè els poden reciclar i tornar-los a vendre, només han de telefonar perquè el servei de recollida selectiva, que és gratuït, els vagi a cercar.

Una de les apostes d’aquesta nova nau de la Fundació Deixalles són els tallers. El centre aposta pels projectes socials i la inserció de les persones al món laboral.

Xesca Martí, Directora General de la Fundació Deixalles, afirma que tenint en compte les dimensions de Manacor, ” era molt necessari, per les persones del col·lectiu en risc d’exclusió, poder tenir un centremés proper i de més fàcil accés”.

Pel que fa al tallers per a les persones en risc d’exclusió, José Falcó, President de la Fundació Deixalles, diu que es treballa des de la vessant “social”, que seria l’objectiu, i “l’ambiental”, que seria l’eina. Aquests tallers estan destinats a persones amb baixa ocupabilitat que han de treballar competències més transversals com poden ser la puntualitat o el ritme de feina.

Set persones fan feina al centre. Aquest se suma al sis que hi ha a Mallorca. La Fundació en té també un a Eivissa.


 més info La Fundació Deixalles ha orientat laboralment prop de mil persones durant el 2018
 més info Deixalles Inca: ‘”la gent tira electrodomèstics als que l’únic que els falla és un fusible’”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

L’aposta del sector turístic de Menorca per la sostenibilitat permetrà que l’illa arribi abans als objectius del Pla de Transició Energètica

L'any que ve les instal·lacions públiques i privades d'autoconsum generaran un 50% de més del previst per a 2030

Els arquitectes del Parador d’Eivissa: “No s’ha mogut ni un milímetre de la murada”

Asseguren que els sensors instal·lats no han detectat moviments ni a les murades ni a l'edifici de Poulet. Les obres...

Comença la campanya ‘S.O.S Posidònia’

El GOB pretén conscienciar a la població de la necessitat de preservar aquesta planta marina

Els veïns denuncien actes incívics als voltants de l’edifici de Gesa de Palma

L'Ajuntament de Palma assegura que l'immoble tindrà un paper clau al districte d'Innovació de Llevant, una vegada estigui rehabilitat