SOCIETAT

Nou conveni per reconvertir un edifici inacabat en habitatges protegits a Manacor

L'Ajuntament calcula que hi ha més de 70 promocions aturades per tota la ciutat, on es podrien construir 700 habitatges nous


L’Ajuntament de Manacor i els propietaris d’un edifici inacabat i fora d’ordenació han signat avui un conveni per reconvertir l’immoble en una promoció d’habitatges protegits. És el segon acord d’aquest tipus que se signa a la ciutat i que té com a objectiu donar una sortida legal a la setantena de promocions que varen quedar fora de normativa ara fa 10 anys

L’edifici s’ubica al carrer Severo Ochoa i s’hi construiran 9 habitatges de protecció oficial, dels quals un serà cedit a l’ajuntament de Manacor. El consistori i els propietaris de l’immoble han signat avui el conveni que farà possible acabar l’edifici.

Com altres promocions, l’obra va quedar a mitges fa 10 anys, per un canvi de normativa que reduïa l’edificabilitat dels solars. Ara, gràcies a un decret de mesures urgents, els propietaris tenen l’opció d’acabar el projecte si el destinen a habitatge protegit.

L’Ajuntament calcula que a tot Manacor hi ha més de 70 edificis en la mateixa situació i que, si s’acabassin, suposarien la creació de prop de 700 habitatges nous. Per això, anima altres promotors a afegir-s’hi.

Amb la mateixa fórmula, també s’acabarà la construcció d’aquest altre immoble, ubicat a l’avinguda de Mossèn Alcover, on hi estan projectats 12 pisos. El projecte executiu per començar les obres s’aprovarà en breu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |