societat

Nou detinguts en les darreres 24 hores

El cap superior de la Policia Nacional a Balears, Gonzalo Espino, també ha format part dels equips de control

Nou+detinguts+en+les+darreres+24+hores

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat no aturen els controls i tampoc les detencions. Un home de 37 anys  ha estat detingut al carrer de Manacor de Palma. Parlava i consumia alcohol a la via pública amb una altra persona a qui també s’ha sancionat per desobediència. La Policia Local de Palma també va detenir 3 persones, una d’elles un home 59 anys que prenia un cafè al carrer. En total, en les darreres hores han estat 9 les detencions, només a Mallorca, per incomplir les restriccions de l’estat d’alarma i desobeir les autoritats. Entre els arrestats predominen els reincidents.

A més, tots els controls policials es reforcen aquests dies per evitar desplaçaments a les segones residències durant la Setmana Santa. Només dimarts la Guàrdia Civil va identificar més de 8.600 persones i 8.000 vehicles a tot l’arxipèlag i van aixecar més de 600 actes per desobediència. De fet, el cap superior de la Policia Nacional a Balears, Gonzalo Espino, també ha format part dels equips de control per garantir-ne el bon funcionament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial