X

Nou grups actuen aquest dimecres en la Festa de la Música a Palma

El Consell de Mallorca organitza, per segon any consecutiu, una jornada de 10 hores de concerts gratuïts amb motiu de la celebració internacional de la Festa de la Música

20/06/2017

Nou grups actuen aquest dimecres en la Festa de la Música a Palma

Deu hores de música en directe per part de nou artistes de folk, pop, indie i pop rock protagonitzaran aquest dimecres la Festa de la Música que arrencarà a les 11.30 hores al Parc de les Estacions de Palma.

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca organitza, per segon any consecutiu, una jornada de concerts gratuïts amb motiu de la celebració internacional de la Festa de la Música, segons ha informat la institució insular en un comunicat.

Serà al parc situat al centre de Palma, en col·laboració amb les discogràfiques Blau, Runaway i Espora Records que han elaborat un cartell amb 9 grups que presentaran els seus treballs més recents, mostra de la qualitat i diversitat de la música que es fa actualment a Mallorca.

La música començarà a sonar a les 11:30 hores amb Carles Grimalt sobre l’escenari que se situarà a la sortida de l’Estació Intermodal de Palma. Li seguiran vuit grups més de l’escena musical mallorquina, d’estils molt diversos, com Calàpot, Roulotte, Hombrespajaro, Negrei3colors, Marga Rotger, Psiconautas, Urtani i Rumba Katxai, que tancarà la jornada sobre les 22.00 hores.

La festa aspira a ser un aparador per als grups locals “que no tenen massa espais per tocar en directe”, segons Víctor Forés, representant d’Espora Records, que considera que per als artistes tocar en viu a l’aire lliure “és molt important per donar a conèixer el seu treball més enllà del circuit de sales de concerts”.

El director insular de Cultura, Rafael Creus, ha destacat la col·laboració entre el Consell i el gremi d’editors discogràfics per fer possible aquesta iniciativa, així com que la jornada constitueix “una bona oportunitat per conèixer la qualitat de la música que es fa a Mallorca, en un espai que no està habilitat normalment per a concerts”. Creus considera que el cartell reflecteix “la diversitat actual”.

Per a Miguel Ángel Sancho de la discogràfica Blau l’interessant és el suport institucional cap al món de la música perquè aquesta arribi a la gent: “És important que se li doni valor. La música no només és oci, també és cultura”, ha assenyalat.

20/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT