X

Nou tartan per a la pista d’atletisme de Menorca i canvi de gespa al camp de Sant Carles de Maó

El Consell i l'Ajuntament de Maó firmen un conveni de cooperació de més de 700.000 euros; l'acció salvarà l'homologació de la instal·lació atlètica, prorrogada per la Federació Espanyola

14/10/2022

Nou tartan per a la pista d’atletisme de Menorca i canvi de gespa al camp de Sant Carles de Maó

Redacció

La pista municipal d’atletisme de Maó i el camp de futbol de Sant Carles, on hi juga la UD Mahón, seran objecte d’una millora arran dels convenis de cooperació signats entre el Consell de Menorca i l’Ajuntament de Maó, per un valor superior als 700.000 euros.

La instal·lació atlètica veurà renovat el tartan. Una acció que suposarà una inversió total de 401.658 euros, dels quals el Consell n’assumirà 200.000 i la resta el consistori maonès.

Pel que fa al camp de futbol de la Unió, de titularitat pública des que l’ajuntament l’adquirís, s’escometrà la renovació de la gespa artificial, la instal·lació de la qual data del setembre de 2014. En aquest cas, el Consell assumirà el cost integral de la inversió, per un valor de 302.352,30 euros.

Andrés Pulido, delegat de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, i Dino Gelabert, president de la UD Mahón, han valorat per a IB3 aquesta inversió pública, que per un cantó salvarà l’homologació de la pista d’atletisme i, pel que fa al camp de futbol, actualitzarà un tapís que es recomana canviar cada 10 anys. A l’acte han assistit Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Héctor Pons, batle de Maó, Leonor Berja, directora insular d’Educació, Joventut i Esports, i Carlos Montes, tinent d’alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació.

14/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris