societat

Nou torn de BITCITA per als nascuts entre el 1977 i 1981

La cita prèvia queda actualment oberta per a totes les persones nascudes entre 1952 i 1981

/EFE


A partir de les 15 hores l’espai web BITCITA ( https://www.ibsalut.es/es/bitcita-cita-previa-vacunacion-covid-19 ) habilita nous espais perquè les persones de 40 a 44 anys puguin demanar cita per a la vacunació. Aquest grup poblacional inclou 94.651 persones. Salut ha habilitat 44.942 espais nous per a l’autocita. Amb la inclusió d’aquesta nova franja d’edat, l’espai BITCITA queda actualment obert per a autocita a totes les persones nascudes entre 1952 i 1981, és a dir, les de 40 a 69 anys.

Com funciona BITCITA?

El Servei de Salut, “a fi d’agilitar el procés de vacunació contra la COVID-19”, va posar en marxa el 16 d’abril un sistema per demanar cita per internet. Per això va crear BITCITA, “una web molt intuïtiva i fàcil d’emprar”, per a la qual cosa no cal formació prèvia; basta accedir-hi per mitjà de la URL https://www.ibsalut.es/es/bitcita-cita-previa-vacunacion-covid-19 i registrar-s’hi amb el número del document d’identitat o el CIP autonòmic i l’any de naixement.

La Conselleria de Salut recorda a tota la població que la vacunació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de COVID-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Policia Local assegura que s’aixequen més actes de droga de les que Sanitat pot assumir

Per aquest motiu, s'han anul·lat desenes d'actes de droga, ja que no arriben a temps les anàlisis

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l'ús de les mascaretes en els espais exteriors públics

Una dona, ferida greu després de caure d’una alçada de 12 metres al Salt des Freu

La víctima ha estat traslladada en ambulància fins a l'Hospital Universitari de Son Espases i s'ha activat el codi Politrauma

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena...