mallorca

Nous negocis aixequen la persiana tot i la crisi en el sector del comerç

El Fornet de la Soca obre un nou establiment a l'edifici històric de Can Corbella, a Palma 

La nova botiga ocupa l'edifici històric de Can Corbella, ubicat en un dels extrems de la plaça de Cort de Palma


Mentre el 40% dels petits negocis de Mallorca tenen la persiana baixada i no saben quan podran tornar a l’activitat, n’hi ha d’altres que agafen volada i obren un nou negoci. És el cas del Fornet de la soca, al centre de Palma, que avui ha inaugurat el seu nou local.

Està situat a l’edifici Can Corbella, just a tocar de la plaça de Cort. Tomeu Arbona fa 10 anys que es dedica a recuperar el producte local i antics plats del receptari tradicional mallorquí.  I és precisament ara, durant una pandèmia mundial com és la COVID19, que ha tingut la valentia d’obrir un nou local.

Una de les principals raons és el suport que ha rebut de part dels clients.”Pot parèixer una cosa extranya però aquestes moments duen oportunitats que a vegades no podem desaprofitar i tampoc no hem volgut frenar-nos perquè durant el confinament hem tengut una resposta molt positiva de la gent de Palma i de tot Mallorca”, ha explicat Tomeu Arbona als micròfons d’IB3 Ràdio.

I els clients han valorat molt positivament el valor de’n Tomeu i de tot l’equip del Fornet de la Soca. “Ens pareix una idea fantàstica, apostar per l’arqueologia gastronòmica local i fer-ho en el quilòmetre zero del turisme, on tot és tan impersonal i desangelat que una iniciativa com aquesta surti a la llum ens pareix una idea brutal”, comentava un dels primers clients que han acudit a la nova botiga de Can Corbella.

“Jo apreciï la seva valentia i coratge, és una alegria perquè està passant el que està passant i ells segueixen lluitant”, afegia un altre dels clients. “La pandèmia ha fet molt de mal al comerç en general, tan a Balears com a tota Espanya, però si tenien la idea programada, endavant i enhorabona”, ha conclòs una de les primeres persones que han comprat coques a la nova botiga.


Escoltau la notícia en aquest enllaç

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Carme 29/08/2020

    Estic molt contenta que aquest edifici acolleixi un comerç local. Ànims. Hi anirem.

Cercador |


més contingut relacionat

L’Ajuntament de Palma flexibilitza els requisits per accedir als bons escolars

Les ajudes estan destinades per escolaritzar infants de 0 a 3 anys.

La Policia irromp en un festival d’estudiants a la Plaça de Toros de Palma: desenfrenament sense mascaretes

Els organitzadors seran sancionats per l'incompliment de les mesures de seguretat preventives enfront de la pandèmia de covid-19. Agents de...

El SOS dels pagesos: “Cada dos per tres hi ha un atac de cans i perdem tot el ramat”

Pep Barceló ho acaba de perdre tot. És pagès, té 26 anys, i un troç de terra entre Selva i...

El lloguer vacacional de Pollença i Andratx es veu afectat pel tancament del turisme britànic

El sector turístic de Mallorca dona per perdut el mercat britànic fins l'agost