X

Nova arribada de migrants a la costa de Cabrera i Formentera

98 persones han arribat a les Illes de manera irregular en cinc embarcacions, quatre de les quals han estat interceptades a Cabrera. Ja és el tercer dia d'enguany que més migrants hi han arribat en manco 24 hores

02/10/2023

Nova arribada de migrants a la costa de Cabrera i Formentera

Imatge d'arxiu.

Cinc embarcacions amb un total de 98 persones a bord han arribat aquest dilluns a les costes de Balears, segons ha informat la Delegació del Govern central. Avui ja és el tercer dia d’enguany que més migrants han arribat en manco 24 hores. La primera d’elles ha desembarcat a l’illa de Formentera. A les 03.10 hores, la Guàrdia Civil ha interceptat en terra a 12 migrants, tots magrebins, en aparent bon estat de salut.

A les 04.40 hores, altres 19 migrants, també magrebins, han estat rescatats en la mar a dues milles a l’est de Cabrera. A les 06.10 hores altres 14 magrebins han estat interceptats també a dues milles a l’est de Cabrera. Finalment, a les 07.16 hores s’ha localitzat una quarta embarcació amb 30 migrants d’origen subsaharià, a 7,7 milles a l’oest de Cabrera. La darrera embarcació ha estat interceptada a Cabrera amb 23 persones.

En els rescats en la mar han intervingut Salvament Marítim i el Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil. Aquest diumenge van ser interceptades altres 45 persones arribades en barca a Balears. Enguany ja han arribat a Balears de manera irregular un total de 1.271 persones migrants en 78 embarcacions.

Notícies relacionades >

02/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris