ECONOMIA

Nova campanya de bons comercials del Govern amb descomptes de 15 euros a 800 botigues

A partir de dimarts que ve, l'Ajuntament de Palma posarà en marxa els seus: 96.000 de 20 euros per a compres superiors a 35. 


Avui comença una nova campanya de bons comercials amb descomptes de 15 euros per bescanviar a més de 800 botigues de totes les illes per a compres superiors a 30 euros. Qualsevol persona resident i major de 16 anys els pot utilitzar. La iniciativa s’allargarà fins a final d’any o fins que s’esgoti el pressupost, d’un milió d’euros.

“Estam ben contents que torni aquesta iniciativa”, diu el president de Pimeco, Toni Fuster, que alaba l’èxit de les campanyes anteriors “tant per part la de la comunitat autònoma com de l’Ajuntament de Palma, perquè els botiguers s’hi han implicat moltíssim i els clients han sabut aprofitar l’incentiu”.

És el segon any consecutiu que la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius posa en marxa els bons per al petit comerç, que enguany ha augmentat els descomptes de 10 a 15 euros per compra. “No és només anar al comerç a comprar emprant el descompte, també serveix perquè la gent torni al carrer i s’assegui a una terrassa a fer un cafè…”, exposa el president d’Afedeco, Toni Gayà, defensant que les ofertes serveixen per dinamitzar tota l’economia.

Els bons comercials del Govern coincidiran amb els que ofereix l’Ajuntament de Palma a partir de dimarts de la setmana que ve amb la participació de 312 establiments, entre els quals tallers mecànics, d’ortodòncia, fisioteràpia i perruqueries. En aquest cas, hi ha 96.164 descomptes de 20 euros per a compres superiors a 35 euros. La campanya municipal estarà en marxa fins el 20 de novembre en un moment que el petit comerç nota la baixada d’activitat generada per la situació econòmica: “Es nota la inflació, la gent té manco doblers disponibles per gastar i està prioritzant les despeses posant primer l’alimentació i deixa relegat el tèxtil, la moda i els complements”, assenyala Fuster.

Les persones que vulguin gaudir dels descomptes han de presentar el seu DNI, passaport o NIE a la caixa de l’establiment. Al web bonsillesbalears.com hi ha disponible la llista de comerços que s’hi han adherit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |