Nova debacle de l’Atlètic Balears que encén a l’afició balearica

Els de Juanma Barrero han perdut 0 a 3 contra el filial de l'Atlètic de Madrid i acumulen set derrotes consecutives

14/10/2023

9

Xiulada monumental a la llotja de l’Estadi Balear després d’una nova debacle de l’Atlètic Balears. I això que el partit s’hagués pogut posar de cara amb aquesta acció de David Rodríguez que acaba amb la pilota al pal.

Tot seguit, però, primer cop pels balearicos. El mallorquí Assane Ndiaye marca el primer per l’Atlètic de Madrid B al minut 7. I a la banqueta veim Juanma Barrero ressignat. Els matalassers volien més i han assetjat la porteria de Ramón Vila. David Rodríguez ha pogut fer l’empat pels balearico però la seva rematada a sortit alta.

A l’inici de la segona meitat, es repeteix la pel.lícula. Els madrilenys marquen el 0 a 2 al minut 50 amb aquest xut de Da Costa. La tensió comença a crèixer a la graderia. Els aficionats transmeten el seu malestar a la llotja.

I el drama s’acaba de confirmar amb la tercera diana matalassera. Desastre defensiu dels balearicos i gol de Nabil al 60. I aquí és quan ha esclatat l’Estadi Balear.

L’Atlètic Balears continua en caiguda lliure i ja acumula set jornades consecutives sense guanyar.