mallorca

Els funcionaris traslladen la seva protesta a la Conselleria d’Educació

Denuncien la "retallada salarial" i acusen el Govern de voler menystenir-los davant la societat


Els funcionaris de la Comunitat han traslladat aquest dilluns la seva protesta per la congelació salarial a les portes de la Conselleria d’Educació. Els sindicats han volgut visibilitzar l’esforç que, segons diuen, ha hagut de fer el personal docent per continuar treballant “en condicions molt difícils i sense mesures adequades contra la pandèmia”.

Demanen al Govern que s’assegui a negociar una calendarització de l’augment salarial signat del 2,9% entre el 2020 i el 2021 i que ha estat suprimit, fet que qualifiquen de “retallada salarial”. Creuen que l’informe de la Sindicatura de Comptes que adverteix que la il·legalitat dels augments salarials del 4% de mitjana del 2018, difós aquest dilluns pel diari ‘Última Hora’, “forma part d’una estratègia del Govern” per menystenir-los davant la societat.

“No permetrem que diguin insolidaris als treballadors que durant el confinament han continuat treballant des de casa posant els seus ordinadors i gastant la seva llum per assegurar el dret a l’ensenyament”, ha declarat Miguel Ángel Romero, secretari  general de la Federació de Treballadors Públics d’UGT-Balears.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Pollença, sense el pi

Els pollencins esperen ara resignats i amb ganes el Sant Antoni del 2022

El Govern té guardades un 30% de les vacunes que han arribat a les Illes

A les Illes, s'han inoculat més de 13.000 de les 19.000 dosis que han arribat. El Govern té a hores...

Muro es queda sense beneïdes

Els murers esperen amb ganes el 2022