societat

Un innovedor sistema a Son Llàtzer permet informar als acompanyants d’aquells que entren dins quiròfan

Pantalles a les sales d'espera i missatges al mòbil per informar des de la fase de preoperatori fins que ja duen el pacient a planta


Novedós sistema a Son Llàtzer per informar als acompanyants d’aquells que entren dins quiròfan. Són pantalles que ofereixen informació al moment sobre en quina fase es troba una persona que ha entrat dins el quiròfan.

Un nou sistema que ajuda per assistir els familiars d’algun pacient que és dins la sala d’operacions. Amb pantalles i missatges al mòbil, els avisen de cada passa, abans, durant i després de l’operació. L’objectiu: Evitar els nirvis dels qui esperen.

Les sales d’espera als hospitals són un dels llocs on més nirvis es poden passar. Des de que perden de vista una persona pròxima per entrar a quiròfan fins que la tornen a veure poden passar hores. A Son Llàtzer hi han trobat una solució.

La cadena consta de 12 passes, però la part clau comença dins el quiròfan. Allà es detalla passa a passa el camí d’un pacient. A l’altra banda, a la sala d’espera, els familiars reben actualitzacions al moment, tant a les pantalles com al telèfon mòbil.

La pròxima innovació serà aplicar aquest sistema d’alertes a situacions en què el pacient també rep atenció durant un temps però en què no ha de passar pel quiròfan.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Nuria pau 09/01/2020

    Perfecte que tots els hospitals de la comunitat treballem en el mateix sentit!! A Son Espases fa 5 anys que fem servir un sistema similar, on els familiars poden seguir la localització del pacient des que arriba al quirofan. Fins que reben la informació médica i estem molt satisfets. La informació minimitza l’ansietat. Enhorabona

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El Govern condiciona l’obertura de discoteques a que el TSJIB autoritzi demanar el certificat-covid

Podran obrir fins a les 05 hores i l’aforament màxim permès serà del 75%, amb els clients asseguts per beure...

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé