X
15

Un innovedor sistema a Son Llàtzer permet informar als acompanyants d’aquells que entren dins quiròfan

Pantalles a les sales d'espera i missatges al mòbil per informar des de la fase de preoperatori fins que ja duen el pacient a planta

04/01/2020

Un innovedor sistema a Son Llàtzer permet informar als acompanyants d’aquells que entren dins quiròfan

Novedós sistema a Son Llàtzer per informar als acompanyants d’aquells que entren dins quiròfan. Són pantalles que ofereixen informació al moment sobre en quina fase es troba una persona que ha entrat dins el quiròfan.

Un nou sistema que ajuda per assistir els familiars d’algun pacient que és dins la sala d’operacions. Amb pantalles i missatges al mòbil, els avisen de cada passa, abans, durant i després de l’operació. L’objectiu: Evitar els nirvis dels qui esperen.

Les sales d’espera als hospitals són un dels llocs on més nirvis es poden passar. Des de que perden de vista una persona pròxima per entrar a quiròfan fins que la tornen a veure poden passar hores. A Son Llàtzer hi han trobat una solució.

La cadena consta de 12 passes, però la part clau comença dins el quiròfan. Allà es detalla passa a passa el camí d’un pacient. A l’altra banda, a la sala d’espera, els familiars reben actualitzacions al moment, tant a les pantalles com al telèfon mòbil.

La pròxima innovació serà aplicar aquest sistema d’alertes a situacions en què el pacient també rep atenció durant un temps però en què no ha de passar pel quiròfan.

04/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT