Informatius

Noves butaques per als pacients oncològics de Can Misses

Les ha donat l'associació Ibiza y Formentera contra el Cáncer


L’Hospital de Dia Oncohematològic de l’Hospital Can Misses ha renovat part de les 34 butaques de les quals disposa gràcies a la donació de l’associació Ibiza y Formentera contra el Cáncer (IFCC). Aquesta entitat sense ànim de lucre ha regalat 16 noves butaques reclinables “de darrera generació”, una donació que se suma a la que ja va fer l’any 2016 de 10 butaques i cinc televisors amb auriculars incorporats. “Amb això s’ha completat la renovació de butaques de la sala de quimioteràpia” assegura l’Àrea de Salut de les Pitiüses en un comunicat.

La gerent de l’Àrea de Salut, Carmen Santos, i la presidenta de l’associació IFCC, Susan Watson, han visitat aquest dilluns la sala de quimioteràpia. Santos ha destacat que amb aquesta associació es pot oferir “major comoditat i humanització en l’atenció sanitària al pacient oncològic”. A més, ha destacat altres donacions, com el finançament d’un projecte pilot de cribratge pel càncer de còlon o la contractació d’un fisioterapeuta per a la Unitat de Limfedema. Aquesta entitat també ha finançat fulletons informatius amb recomanacions pels pacients.

Watson ha destacat que el seu objectiu és “millorar l’atenció dels pacients oncològics” i aportar-los “qualitat de vida” i “comoditat”, perquè de vegades els tractaments poden perllongar-se fins a sis hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Es disparen les renúncies de mascotes comprades durant la quarantena

Els problemes econòmics provocats per la COVID-19 són la causa principal

La Fundació Impulsa estima en un 36,4 per cent la caiguda del PIB a les Illes en el segon trimestre de l’any

TUI ajorna fins el 10 d'agost la suspensió de vendes de viatges a les Illes

El Consell d’Eivissa assegura que perilla el finançament dels senders de ses Salines

L'obra, que costarà 1,8 milions, duu un retard de deu anys

La nova depuradora d’Eivissa no estarà acabada fins a finals de 2023

El Ministeri va haver de paralitzar l'obra per problemes amb les canalitzacions