Informatius

Noves butaques per als pacients oncològics de Can Misses

Les ha donat l'associació Ibiza y Formentera contra el Cáncer


L’Hospital de Dia Oncohematològic de l’Hospital Can Misses ha renovat part de les 34 butaques de les quals disposa gràcies a la donació de l’associació Ibiza y Formentera contra el Cáncer (IFCC). Aquesta entitat sense ànim de lucre ha regalat 16 noves butaques reclinables “de darrera generació”, una donació que se suma a la que ja va fer l’any 2016 de 10 butaques i cinc televisors amb auriculars incorporats. “Amb això s’ha completat la renovació de butaques de la sala de quimioteràpia” assegura l’Àrea de Salut de les Pitiüses en un comunicat.

La gerent de l’Àrea de Salut, Carmen Santos, i la presidenta de l’associació IFCC, Susan Watson, han visitat aquest dilluns la sala de quimioteràpia. Santos ha destacat que amb aquesta associació es pot oferir “major comoditat i humanització en l’atenció sanitària al pacient oncològic”. A més, ha destacat altres donacions, com el finançament d’un projecte pilot de cribratge pel càncer de còlon o la contractació d’un fisioterapeuta per a la Unitat de Limfedema. Aquesta entitat també ha finançat fulletons informatius amb recomanacions pels pacients.

Watson ha destacat que el seu objectiu és “millorar l’atenció dels pacients oncològics” i aportar-los “qualitat de vida” i “comoditat”, perquè de vegades els tractaments poden perllongar-se fins a sis hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

AFEDECO calcula que tancaran la meitat dels comerços de Palma

La patronal del comerç assegura que no poden aguantar més les restriccions i que les ajudes no arriben

La nova llei de trànsit prohibirà tocar el telèfon al volant i jubilarà els triangles reflectants

Es preveu que la nova normativa de ciruclació entri en vigor aquest 2021

8 vols entre Madrid i les Illes, cancel·lats per mor de Filomena

Només ha sortit un vol des de Palma a Madrid, amb quatre hores de retard

PP i Ciutadans critiquen el retard en el calendari de vacunació contra la COVID-19 a les Illes

Demanen la compareixença urgent de Francina Armengol i Patricia Gómez per explicar la situació de la pandèmia i l'evolució del...