X

Noves protestes contra el Centre d’Acollida de Palma

Cort defensa l'empresa que gestiona les instal·lacions del carrer dels Socorrs i els qualifiquen de professionals de gran prestigi

13/08/2018

Noves protestes contra el Centre d’Acollida de Palma

Nova concentració de la plataforma Stop Desnonaments contra l’expulsió d’una víctima de violència masclista i els seus dos fills petits del Centre d’Acollida de Palma. Diverses persones han protestat per aquesta expulsió que estava prevista per avui dilluns, tot i que l’Ajuntament l’ha ajornat un mes.

Des de la plataforma demanen solucions per a Juana Mendoza que, de moment, no ha trobat un habitatge alternatiu. La portaveu de l’organització ha aprofitat per denunciar situacions que, segons diu, ella mateixa ha viscut al centre d’acollida.

L’Ajuntament de Palma defensa l’empresa que gestiona el centre d’acollida del carrer dels Socorrs i els qualifiquen de professionals de gran prestigi. Afegeixen que tècnics del consistori revisen les decisions que es prenen al centre.

A més, segons Cort, mai s’expulsa els usuaris, sinó que se’ls dona de baixa, diuen, segons la normativa. En tots els casos, asseguren, s’ofereix una alternativa als usuaris.

13/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT