societat

Noves restriccions a Mallorca a partir de dimarts: comerços tancats a les 20 hores i terrases de bars a les 18 hores

Terrasses de bars i restaurants hauran de tancar a les 6 de l'horabaixa, mentre que els comerços no essencials ho faran a les 8 del vespre


Les terrasses de bars i restaurants hauran de tancar cada dia a les 6 de l’horabaixa, i els comerços no essencials hauran de baixar la barrera a les 8 del vespre a partir de dimarts que ve a Mallorca, segons ha anunciat aquest dimumenge la presidenta del Govern, Francina Armengol.

L’Executiu justifica aquesta mesura per l’augment de la incidència, qua a dia d’avui és de 607 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies. Això fa que Mallorca continuï a la fase quatre de l’alerta sanitària, però que se n’endureixin les restriccions.

Eivissa i Menorca es mantenen, Formentera puja

Eivissa, amb una incidència de 144 casos per cada 100.000 habitants continuarà en la fase dos, mentre que Menorca, amb una incidència de 132 casos per cada 100.000 habitants es manté a la fase tres. Formentera, en canvi, augmenta de fase, i passa de la dos a la tres. La incidència de Formentera és 586 casos per cada 100.000 habitants.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. GERARDO RINALDI 27/12/2020

  Vergonyós, prendre mesures de fam, que només portaran més desigualtat, més falta d’ocupació, complicaran encara més la situació dels aturats, de el comerç en general que patirà perdudes que no són compensables i menys recuperables …. el SARScov2 deixarà més morts per pobresa

 2. Alex Exposito 27/12/2020

  El que es vergonyos, es com es possible que sa gran majoria de gent que están en els bars i restaurants estiguin fora mascareta sense mantenir la distancia. Gracis a tota aquesta gent, m’hos hem guanyat el que tenim ara.
  Saludos.

 3. Antoni Trobat Pericàs 27/12/2020

  Jo el que veig cada dia és el que comenta Àlex Expósito. Terrasses de bar plenes de clients sense mascareta, alguns s’aixequen per anar un tros enfora i fumar. No tenim remei.

 4. Jordi Sureda 27/12/2020

  Sa veritat és que els pocs que vàrem poder fer feina en els hotels pareixiem policies controlant que tots duguessin mascareta i complissin les normes ,el clients a base de repetir acabaren complint les normes ,desgraciadament jo no veig control en els establiments de restauració .Molta gent en general passa de tot però si heu tenen per obligació i ELS O FAN RECORDAR fan cas ,sinó mira els supermercats no ni ha cap sense mascareta .

 5. Aurora 27/12/2020

  Si no nos mata el coronavirus nos matará la hija de puta de la amengol de hambre como a ella no le falta su jornal x decir cuatro jilipolleces .los demás a pasar hambre venga a cerrar bares y tiendas y todo lo q pilla.

 6. Maria Riera 27/12/2020

  som uns irresponsables
  I tenim el que ens hem gonyat!!
  I si seguim aixi encara plorerem mes…I serà sa fam
  Perquè sa nova temporada …
  La arruinerem noltros…
  NO ES GOVERN
  SOM UNS INCONCIENTS…(NO TOTS)
  EL QUE MOOOLTS FAN UN ESFORÇ MOLTS NI LES FA NI LES FOT.

  FER CAFETET OK…
  BERENAR OK…
  PERO SEGUIM SES NORMES PER FAVOR…
  UN RESPECTA PELS QUI LES COMPLEIXEN!!!

  EN SERIO MALLORQUINS I QUI NO HO SIGUIN

 7. Maria 27/12/2020

  Tengo un negocio pegado a un restaurante con terraza y todo el día veo como se juntan gente comen o beben y se quedan hablando sin mascarilla y lo peor de todo los camareros se la ponen cuando no conocen al cliente sino la llevan de collar , picas veces les veo la mascarilla puesta , el problema es que gente como esta hacen pagar justos por pecadores .

 8. Lisa 27/12/2020

  Si la gent fos una mica responsable, no estaríem així! És vergonyós veure terrasses plenes de gom a gom, sense mascaretes, cada vegada que ho veiem ho hauríem de denunciar! Ara també hi ha manca d’ajudes econòmiques per part del govern..com en tot som el cul del món!

 9. Lisa 27/12/2020

  Potser sí tinguéssim ajudes econòmiques, els comerços, restaurants i bars, no haurien de fer jocs de mans per obrir amb tot l’aforament que poden.. però en aquest país és més important mantenir monarquia, exèrcit, clero i demés vagos…ara els espanyolets sortiu a cantar al carrer “yo soy español, español…”que això omple la panxa..

 10. Carmen Rossello morales 28/12/2020

  Alex i ses Maries, teniu tota sa rao. I per na Aurora :fins que sa gent com tu no s’adonin que s’economía no se reactivará fins que no s’aturi sa pandemia no avancarem. I encara quedan altres pandemias amb altres virus.
  Donar sa culpa a es govern es molt fácil pero asumir responsabilitats es mes difícil.
  Es politics son es refletxe de sa societat on viuen.
  Quants han respectat ses mesures sanitaries aquestes festes amb ses families? ????
  Ah, gerardo, lo que es vergonyos es que sa gent no dugui mascareta, no guardi distancia. . . . .

 11. Carmen Rossello morales 28/12/2020

  Lisa jo vaig cridar sa policía per denunciar un bar que no cumplía ses mesures i saps que me varen dir? Que si había vist cap que les cumplía, que aixo era normal, que cap bar les cumplía

 12. jaume 28/12/2020

  Com diu el sr.Rinaldi lo convenient es derogar las mides de prevencio perque el seu negosi funcioni.

 13. Lizza troilo 28/12/2020

  Buenas tardes gracias x la informacion.Solo pedir a la presentadora que se ubique al margen de los cuadros de estadistica .Para poder ver los mejor o sacar fotos.
  Gracias
  Saludos u buen año….

 14. Toni montorio 28/12/2020

  Tot es consecuencia de la frivolitat que alguns,no pocs,tenen respecte pel virus.em poso ala pell dels restauradors i entenc el que estan patint..pero jo com a pintor tambe a baixat el meu volum de feina…i no ploro com vosaltres..
  si 4 moixos funcionan aixi el patiment nomes anira a mes i tornarem a confinar-nos..temps al temps…gracies a tots els impresentables i negacionistes que creuen que aixo no va amb ells..i tampoc es just que es posi culpes al govern per el que aquest inconcients fan que les normes siguin cada vegada mes restrictives…cuidem i funcionem com cal o el 2021 sera pitjor que aquest any…i trenco una llança per tots els sanitaris i per tothom que estimi la vida i la cuida…menys queixe i mes accions correctes…

 15. Pedrona Piza carbonell 29/12/2020

  Es una estupidez que cierren todo no nos paguen nada y tengamos que vernos pidiendo comida para sobrevivir

Cercador |


més contingut relacionat

El nombre de malalts a les UCI per Covid es manté en risc mitjà i se situà en el 12,6%

A planta, hi ha 102 pacients hospitalitzats, un més que ahir divendres i la taxa de positivitat de les proves...

Tres ferits lleus en un accident a Son Rapinya

Els veïnats denuncien les contínues carreres que hi ha a les nits, i que avui haurien ocasionat el sinistre

La línia 2 de l’EMT passa a ser gratuïta

La mesura està emmarcada dins el projecte 'Palma Camina' i té l'objectiu d'oferir alternatives a l'ús del vehicle privat

Cinc persones ferides en un accident greu a la carretera de Felanitx

Una dona de 22 anys ha sofert un traumatisme toràcic i un trauma abdominal i els altres ferits han patit...