media

Núria Llorach, nova presidenta de la FORTA

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) agafa el relleu d'Andreu Manresa

/EUROPA PRESS


Núria Llorach ha estat nomenada presidenta de la Federació d’Organismes de la Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA), que integra les principals entitats encarregades dels serveis públics de Radiodifusió i Televisió a les comunitats autònomes, en substitució d’Andreu Manresa, director general d’IB3.

Llorach (1962) ocupa en l’actualitat la presidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l’empresa pública encarregada dels canals de televisió catalans (TV3, 3/24, Esport3, 33, Super3), les emissores radiofòniques (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat) i els mitjans digitals de la corporació.

És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i ha exercit com a directora executiva de l’Institut Català de les Dones durant la dècada dels noranta, a part de formar part del Consell Assessor de Televisió Espanyola a Catalunya (1995-1996) i membre de l’òrgan consultiu especial de Nacions Unides (1989-2000), entre altres càrrecs.

En un comunicat, la FORTA ha estat valorat “positivament” la gestió del president sortint, Andreu Manresa, i ha destacat el seu compromís a l’hora de defensar els interessos de la Federació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

S’estrena ‘Pep’, la nova sèrie de ficció d’IB3 rodada a Montuïri

Nit d'estrena dilluns, a les 22.15 h, a IB3 Televisió

Manuel Aguilera sobre els casos d’explotació sexual de menors: “és d’interès públic, si no coneixem la realitat no podem reaccionar”

El periodista i vicepresident de l'APIB valora el moment actual de la comunicació i el periodisme balear

Els montuïrers es bolquen a l’estrena de ‘Pep’

Ahir es va fer a Montuïri la preestrena davant tot el poble

La sèrie ‘PEP’ es preestrena al seu escenari, Montuïri

Hi han assistit els autors i actors de la sèrie, entre ells Toni Gomila, Miquel Gelabert i Llum Barrera