societat

L’oci nocturn xapat i més festes il·legals que mai a Eivissa i Formentera

El director insular de l'Estat, Enrique Sánchez: "És molt difícil aturar-ho perquè la policia no pot entrar en un domicili sense una ordre judicial"


La delegació del Govern a les Pitiüses demana més col·laboració entre administracions i policia local, nacional i guàrdia civil per acabar amb festes i aglomeracions il·legals a Eivissa i Formentera. Especialment, en els cas que se celebrin a finques o habitatges privats. Des que l’oci nocturn està xapat, per segona temporada consequtiva, hi ha més festes i botellades que mai.

El director insular de l’Estat a les Pitiüses, Enrique Sánchez, assegura que és molt difícil aturar una festa quan ja ha començat, perquè s’ha de disposar d’una ordre judicial perquè els agents puguin entrar a un domicili. Per aconseguir-la s’han de recollir proves que s’està produint un delicte, sigui venda de droga o prostitució.

Per això creu que s’ha de crear un equip multidisciplinari integrat per les diferents administracions, on es plantegin modificacions legals si són necessàries, de la llei turística o de les ordenances municipals, entre altres normatives.

Assegura que la col·laboració i coordinació entre les policies locals, nacional i guàrdia civil han fet possible avortar alguna d’aquestes festes enguany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Anita Dinamita, la professional de l’IB-Salut que venia entrades per a festes il·legals a Eivissa

Els detectius del Consell d'Eivissa han denunciat 29 persones i s'han infiltrat a set festes

La torrentada de Menorca destrueix el 90% de les pomeres del Barranc d’Algendar

També ha arrasat amb el 70% dels planters d'arbres del viver de Càritas

2.000 Alumnes més de Formació Professional per aquest curs

Educació amplia l'oferta amb 15 cicles nous

Darias anuncia la creació de l’Agència Estatal de Salut abans de l’estiu de 2022

El menorquí Ildefonso Hernández lidera el grup d'experts que ha elaborat un primer esbós de l'organisme