X

L’oci nocturn xapat i més festes il·legals que mai a Eivissa i Formentera

El director insular de l'Estat, Enrique Sánchez: "És molt difícil aturar-ho perquè la policia no pot entrar en un domicili sense una ordre judicial"

04/08/2021

L’oci nocturn xapat i més festes il·legals que mai a Eivissa i Formentera

La delegació del Govern a les Pitiüses demana més col·laboració entre administracions i policia local, nacional i guàrdia civil per acabar amb festes i aglomeracions il·legals a Eivissa i Formentera. Especialment, en els cas que se celebrin a finques o habitatges privats. Des que l’oci nocturn està xapat, per segona temporada consequtiva, hi ha més festes i botellades que mai.

El director insular de l’Estat a les Pitiüses, Enrique Sánchez, assegura que és molt difícil aturar una festa quan ja ha començat, perquè s’ha de disposar d’una ordre judicial perquè els agents puguin entrar a un domicili. Per aconseguir-la s’han de recollir proves que s’està produint un delicte, sigui venda de droga o prostitució.

Per això creu que s’ha de crear un equip multidisciplinari integrat per les diferents administracions, on es plantegin modificacions legals si són necessàries, de la llei turística o de les ordenances municipals, entre altres normatives.

Assegura que la col·laboració i coordinació entre les policies locals, nacional i guàrdia civil han fet possible avortar alguna d’aquestes festes enguany.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris