societat

Ocio de Ibiza engenga un correu per rebre denuncies sobre festes privades

En les primeres 24 hores en què va començar a funcionar l'associació va rebre tres denúncies

Ocio+de+Ibiza+engenga+un+correu+per+rebre+denuncies+sobre+festes+privades

Els municipis d’Eivissa i Sant Antoni, amb 115 i 52 casos actius respectivament, també es troben en la llista dels que presenten més contagis a les Illes. Vila confia que el nombre de casos pugui remetre els propers dies i finalment no faci falta aplicar noves mesures mentre que Sant Antoni atribueix aquest augment de casos al municipi al brot de la Residència de Sa Serra, però afirma que als carrers de la localitat la incidència es baixa.

Per part seva el Consell d’Eivissa i els 5 ajuntaments de l’illa impulsaran una campanya de conscienciació per frenar el coronavirus, concretament lliuraran a edificis públics i comerços cartells amb el lema ‘Només ens en sortirem si ho feim bé’. Entre els vesins de Vila trobem diversitat d’opinions davant la possibilitat d’un enduriment de les restriccions al municipi pròximament

D’altra banda, la plataforma Ocio de Ibiza ha habilitat un canal de comunicació per rebre denúncies anònimes de particulars sobre festes privades, botellades i concentracions no autoritzades i posar-les en coneixement de les autoritats. En les primeres 24 hores en què va començar a funcionar l’associació va rebre tres denúncies.

Capten els clients, sobretot, a través de xarxes socials com Whatsapp o Instagram i els convoquen a cases de camp que els promotors lloguen per fins a 2.000 euros el dia. Amb l’oci tancat, aquestes festes il·legals han proliferat aquest estiu a Eivissa. I per això, han habilitat un correu electrònic on qualsevol persona pot denunciar anònimament una festa privada aportant documentació.

Les sancions per organitzar festes que incompleixen la normativa sanitària poden anar dels 6.000 als 600.000 euros en els casos més greus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les darreres 24 hores: dos morts, 89 positius i 341 curats

Les víctimes mortals s'acosten a les 300 des que començà la pandèmia. A dia d'avui hi ha 260 sanitaris afectats per Covid-19 i 67 positius. El pic més alt és...

El Molí Vell de la Mola serà Bé d’Interès Cultural

El Consell de Formentera vol tramitar la declaració BIC de tots els molins que hi ha a l'illa durant aquesta...

Santa Eulària cedeix al Govern el solar per la nova escola pública dos anys després

El ple municipal també ha donat vist-i-plau al terreny per ampliar el centre de salut de Puig d'en Valls.

Un al·lot de 12 anys, traslladat a Can Misses per un incendi a Cas Serres

Ha hagut de ser atès per inhalació de fum i resta en observació a Urgències.