X

Ocupen il·legalment 4 xalets a la urbanització de ses Coves Noves, as Mercadal

Es dispara la demanda de sistemes d'alarma davant la inseguretat dels veïns

23/05/2024

Ocupen il·legalment 4 xalets a la urbanització de ses Coves Noves, as Mercadal

Durant els darrers dies han estat ocupats il·legalment 4 xalets a la urbanització de ses Coves Noves, as Mercadal. Són xalets de 160 m2 i 800 de jardí -valorats en més de 600.000 euros- que es van construir, es van acabar, i feia 2 anys que estaven buits, fins ara que han estat ocupats.

S’hi han instal·lat 4 famílies -una d’elles amb 5 menors d’edat- que han ocupat il·legalment aquestes propietats.

Van ser uns veïns qui -diumenge- van donar l’avís a la policia local des Mercadal, que estaven ocupant aquestes cases. Els van identificar, però aquests van assegurar que s’hi havien instal·lat “per necessitat” des de feia 4 dies, motiu pel qual no els van poder desallotjar, ja que havien passat més de 48 hores.

Hem pogut parlar amb alguns dels ocupes que, tot i que no han volgut fer declaracions davant càmera, ens han explicat que disposen tant d’aigua com de llum. Aquesta família va arribar a Menorca fa 2 anys i, fins ara, vivien també d’ocupes a Son Parc -el principal focus de l’ocupació a l’illa- i que van haver de partir, expliquen, per diferents conflictes.

La propietat ja ho ha denunciat i ara passarà a mans judicials.

Aquest augment d’ocupació ha generat una sensació d’inseguretat entre els propietaris d’immobles a la costa del municipi i ha posat en alerta els veïns. S’ha disparat la demanda de sistemes de seguretat i alarmes.

23/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT