societat

Ocupen quatre habitatges a sa Penya en els darrers tres mesos

Alguns propietaris ho han denunciat als jutjats, però els processos es poden allargar dos o tres anys


Al número 16 del carrer del Fosc, el propietari hi acaba d’instal·lar una porta metàl·lica perquè fa pocs dies que es va produir un intent d’usurpació de l’habitatge. Al carrer Retir no hi ha hagut tanta sort, perquè en aquest cas sí que s’ha ocupat el número 39, una casa que ja es va haver de tapiar anteriorment perquè hi van intentar entrar i ara ho han aconseguit. En els darrers mesos també els números 11 i 15 d’aquest carrer s’han ocupat, i molt a prop, al carrer de Sant Pere, han entrat a un altre habitatge. No són les úniques cases on viuen okupes, alguns propietaris intenten de recuperar-les des de fa temps per la via judicial i asseguren que se senten desprotegits.

L’Ajuntament d’Eivissa també ha tengut problemes per ocupacions de les seves propietats. De fet, recentment, el jutjat d’Instrucció número 2 d’Eivissa ha condemnat un home com a autor d’un delicte lleu d’usurpació per ocupar aquest habitatge municipal situat al carrer de Vista Alegre número 2. Es va dictaminar que havia de pagar 720 euros de sanció i que havia d’indemnitzar l’Ajuntament amb 138 euros pels danys que va causar quan hi va entrar. Ara, l’home ha recorregut la sentència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Prop de 150 agents reforçaran la seguretat dels col·legis electorals de Menorca

S'han reunït aquest dimarts per coordinar el dispositiu de cara a les eleccions de diumenge

Treballadors de l’Ajuntament des Mercadal anuncien mobilitzacions per aquesta setmana

Diuen que que l'equip de govern es nega a fer efectiva la relació de llocs de treball

Bartomeu Cursach no serà jutjat per un jurat popular

El jutge Florit ha acumulat dues peces del cas Cursach que investigaven fets similars

Manco gent que altres anys en el Pancaritat de Crestatx

La imatge de Santa Margalida ha estat portada per sis barratineres després que el rector fes una crida a la participació.