X

Oliver reivindica una incorporació del PSOE al govern de Manacor “sense frisor, amb temes tractats i tota la responsabilitat”

Considera fonamental tenir un equip de govern municipal "sòlid i estable" per confrontar el canvi de color polític al Consell i el Govern

19/06/2023

Oliver reivindica una incorporació del PSOE al govern de Manacor “sense frisor, amb temes tractats i tota la responsabilitat”

Miquel Oliver dissabte després de ser investit novament batle de Manacor

El batle de Manacor, Miquel Oliver, investit batle per tercera vegada aquest dissabte amb el suport del PSOE i els Independents de Porto Cristo, defensa que l’entrada socialista al govern municipal es faci “amb les coses molt marcades i molt parlades, i no només perquè toqui [és el pactat] o doni estabilitat, sinó perquè sigui un acte conscient i responsable de tot l’equip executiu”.

En declaracions al programa ‘Al Dia’ Mallorca, d’IB3 Ràdio, el cap de llista de Més per Mallorca, ha explicat que en veure que “no arribaríem a temps”, ecosobiranistes i socialistes ja “instaren a parlar” fixant “les bases” per avançar en l’entesa i la definició de l’organigrama de regidories manacorí —que completaran les dues representants electes d’AIPC.

No debades, diu Oliver que “la unitat i la solidesa” seran claus en un mandat i legislatura en què no hi haurà coincidència de color polític amb Consell de Mallorca ni Govern. “Serà un mandat complicat i no només quant a la recuperació econòmica postpandèmia, sinó també per la situació a les institucions”, ha afirmat tot agraint “la mà estesa” socialista.

Sobre el fet que no s’arribàs al 17 de juny sense res fermat amb els fins ara socis de govern i encapçalats per Núria Hinojosa, ha apuntat que es va partir “una mica relaxats” després de les eleccions i que l’esquema de funcionament “assembleari” d’ambdós partits, “que feia que s’hagués de referendar cada cosa”, tampoc no ha ajudat. “No hi ha hagut res en concret, i si n’hi ha hagut, és quelcom salvable, anirà bé”, conclou Oliver en relació amb les causes de la resistència inicial de l’enteniment.

Notícies relacionades >

19/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT