X

Omar Lo, cor i energia per cercar la primera victòria de l’Hestia Menorca

L'Amics Castelló de Joan Faner, tercer obstacle en la cursa de l'equip de Javi Zamora per estrenar-se a LEB Or; l'aler senegalès confia en la màgia de Bintalfa per sumar el primer triomf

20/10/2023

Omar Lo, cor i energia per cercar la primera victòria de l’Hestia Menorca

La tercera és la bona. És la frase més repetida aquesta setmana al pavelló de Bintalfa. L’Hestia Menorca vol aconseguir la primera victòria a LEB Or contra l’Amics Castelló (dissate, 19:30). Hem estat amb Omar Lo per valorar com arriba l’equip a la tercera cita del calendari.

Penúltim entrenament abans de la primera victòria. Amb aquesta mentalitat, l’Hestia Menorca prepara el seu compromís davant l’Amics Castelló. Eric Demers és baixa per la fractura de l’escafoid de la mà dreta. Però l’escorta està present a cada sessió i el grup ho agraeix. L’equip de Javi Zamora s’ha preparat per superar tots els obstacles que proposi un rival consolidat a la categoria, tant com el seu director de joc, el ciutadellenc Joan Faner.

Omar Lo és un dels jugadors que debuta a la categoria. Nascut a Los Àngeles i amb passaport senegalès, l’aler compleix la quarta temporada a Espanya i és un virtuós jugant per sobre del cércol. Jugadors i afició esperen celebrar el primer triomf de la temporada. La resposta la coneixerem a partir de les set i mitja.

20/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris