societat

Onada de suspensions d’actes culturals i esportius a Menorca per evitar la propagació del coronavirus

No se celebrarà la EPIC Camí de Cavalls, les sortides de s'Àvia Corema, la Cursa de la Dona o la Fira del Camp, entre d'altres


Menorca, com les altres illes, ha aplicat mesures en la seva agenda cultural com a prevenció per evitar la propagació del coronavirus.

Han estat molts els actes que s’han ajornat a Menorca. Per exemple, A Maó no se celebrarà la 7a Cursa de la Dona, prevista aquest diumenge i també es cancel·len les sortides de s’Avia Corema. A més, el Teatre Principal ha interromput la seva activitat escènica fins, almanco, el primer d’abril.

El tancament afectarà la celebració del 75 aniversari del Club Marítim de Maó que havia de tenir lloc aquest dissabte, i que també s’ajorna. També s’ha suspès la Fira del Camp, la Fira de Turisme, la Fira gastronòmica Arrels, així com la jornada sobre malalties rares o el congrés internacional de Sine Dolore, entre d’altres.

L’Orfeó Maonès ha decidit ajornar totes les activitats de l’entitat i el teatre des Born de Ciutadella ha ajornat la seva inauguració, que es volia dur a terme el pròxim 20 de març. També ha quedat suspesa una de les curses més importants de Menorca, la EPIC Camí de Cavalls, que havia de sortir aquest dissabte de Ciutadella.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Els bombers rescaten un grup de ciclistes i una dona atrapada dins el seu vehicle a Cala Pilar

Les pluges desborden el torrent de Son Granot i aneguen cases i naus industrials a Ferreries

L'Ajuntament demanarà la declaració de zona catastròfica

La gota freda deixa importants inundacions al Port d’Alcúdia, Platges de Muro i Alcúdia

A Mallorca, l'112 ha actuat a 80 incidències durant el dia d'avui {rela}Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres...

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L'acció comunitària en salut centra un dels sis cursos presencials que s'hi celebren