Òpera, música, circ i teatre en la nova programació del Teatre Principal

S'oferiran 75 espectacles i 117 funcions

%C3%92pera%2C+m%C3%BAsica%2C+circ+i+teatre+en+la+nova+programaci%C3%B3+del+Teatre+Principal

Durant aquesta setmana, aquesta caseta instal·lada a la plaça de París donarà a conèixer el programa de la nova temporada del Teatre Principal de Palma.

L’espectacle infantil i juvenil “Vuelos” inaugura aquest diumenge la nova temporada. Enguany hi haurà dues produccions teatrals pròpies, que faran una mirada àcida al passat. Una és aquesta, Mar de fons, una obra d’Iguana Teatre. L’altra és Rostoll cremat, la primera proposta de gran format de Toni Gomila, dirigida per Oriol Broggi.

La Sala Petita servirà de reflexió sobre qüestions necessàries. L’obra Refugi tracta el conflicte migratori a través del clown.

També hi haurà dues noves produccions de les òperes Don Giovanni, de Mozart, i L’elisir d’amore de Donzietti. Pel que fa a la dansa i la música, figures com Israel Galván, Pere Faura, Maria Arnal i Marcel Bagés i Joan Miquel Oliver destaquen al programa. Aquest dissabte es presentarà la programació amb un concert del Cor Juvenil a les portes del teatre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Decomissen al port d’Eivissa 59 meros de mida inferior a la reglamentària

El pes total ascendeix a 100kg i es tracta del decomís “més important” d'aquest peix en els darrers 25 anys

La discoteca Privilege no podrà obrir portes

L'Ajuntament de Sant Antoni li va imposar-ne la suspensió després de detectar modificacions a la sala per ampliar l'aforament