X

Almenys tres detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues al barri de la Soledat de Palma

S'han fet quatre escorcolls a dos punts de venda de droga i a dos domicilis

23/10/2023

Almenys tres detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues al barri de la Soledat de Palma

Nova operació policial contra el tràfic de drogues a Palma. En aquesta ocasió ha estat al barri de la Soledat. Els escorcolls s’han produït en domicilis que ja varen ser objecte d’investigació en un altre operatiu el passat mes de juliol. Almanco tres persones han estat detingudes i totes elles serien integrants del grup de narcotràfic del Pablo, històric narcotraficant d’aquest barri.

A primer hora del matí, agents de la Policia Nacional en col·laboració amb els de la Local de Palma, han irromput al barri de la Soledat. L’objectiu, diferents immobles del clan del Pablo, on els agents ja varen entrar el passat 11 de juliol dins el marc d’un altra operació que es va tancar amb vuit detinguts, i el decomís d’importants quantitats de droga i doblers. En només tres mesos, el clan del Pablo, ja s’havia reorganitzat. I havia tornat a instal·lar càmeres de vigilància a la façana, per prevenir·los de la presència policial. De fet, tal i com també va succeir al juliol, en arribar els agents un dels detinguts ha intenta cremar part de la droga. Però en aquesta ocasió l’actuació policial ha estat més ràpida i ho ha evitat.

En total han realitzat quatre escorcolls a domicilis, tots a la Soledat a excepció d’un d’ells a la Part Forana. I s’ha desmantellat un punt de venda. Fins ara, s’han detingut tres persones, i s’han tornat a decomissar diferents quantitats de cocaïna, marihuana i doblers. L’operació continua oberta.

23/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris