Informatius

Optimisme de les empreses d’atraccions turístiques de Mallorca davant la temporada, després de tancar el 2020 amb pèrdues del 80%

Entre mitjan de maig i primers de juny hauran obert la majoria d'aquests negocis

Optimisme+de+les+empreses+d%27atraccions+tur%C3%ADstiques+de+Mallorca+davant+la+temporada%2C+despr%C3%A9s+de+tancar+el+2020+amb+p%C3%A8rdues+del+80%25

Marineland ha estat una de les poques atraccions de Mallorca que ha mantingut obert tot l’any, durant els caps de setmana. Ara, després de nou mesos, obre també els dijous i divendres.

Es comença a veure certa reactivació, després d’un any passat molt complicat, amb pèrdues del 80%. El grup propietari de Marineland també té dos parcs aquàtics: Aqualand, que obre el juny, i Western Park, que romandrà tancat a l’espera que es reactivi el turisme britànic.

El tren de Sóller habitualment tanca un parell de mesos a l’hivern per fer-hi tasques de manteniment. Però la manca de clients ha obligat a tancar-lo enguany des del mes de novembre fins dia primer de juny, que reprèn l’activitat.

Les coves del Drac obriren fa una setmana, i altres establiments d’oci turístic com el Palma Aquarium o l’Hidropark d’Alcúdia, ho faran el juny.

L’associació d’atraccions turístiques de Mallorca lamenta la manca d’ajudes al sector. Aquestes empreses demanen que es faci feina entre tots els sectors per allargar la temporada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unanimitat al ple de Palma per desallotjar son Banya amb l’acord de les famílies que hi queden

L'Ajuntament amplia les ajudes si els veïnats desallotjats compleixen una sèrie de compromisos com l'escolarització dels infants

El Banc d’Espanya millora la previsió del PIB al 6,2%

Creu que l'economia espanyola assolirà a finals del 2022 els nivells d'abans de la pandèmia

Balears a la cua en compravenda d’habitatges durant el mes d’abril

Registra un augment del 24% mentre que la mitjana estatal va ser del 66%

Les reserves hídriques a les Illes es troben al 55%

El pla de Mallorca i Eivissa continuen en plealerta per sequera