11

Pablo Valcarce, protagonista de la victòria contra el Reus

El Mallorca s'imposa 0-2 al Reus i s'aferra a les posicions de playoff

01/12/2018

Entre els elegits de Vicente Moreno per suplir les baixes i assumir la primera titularitat trobam Baba, fent costat a Dani Rodríguez al centre del camp. Pablo Valcarce i Carlos Castro han completat un onze revolucionari, que poc perill ha creat a la primera part.. Un xut de Sastre que rebutja Edgar Badía ha estat l’ocasió més clara dels vermells en tot el primer temps… combinació amb Lago Junior i el de Porreres es topa amb el porter…
El pas pels vestidors ha ajudat a donar vida al partit. Just començar el segon temps, Álex López ho prova de xilena però la pilota surt fregant el pal… El Reus també ha tengut la seva… un potent remat de cap de Linares, que Raíllo salva gairebé baix els pals. A continuació, al minut 60, Carlos Castro, que gairebé no ha tengut presència,  abandona el terreny de joc. L’entrada d’Stoichkov, en canvi, dona un plus d’alegria en atac. Servei de falta que Sastre envia alt… La segona pilota aturada ha sortit millor. Stoichkov fa el llançament… el porter evita el gol… però Alex López la col·loca per Valcarce i el de Ponferrada marca un autèntic golàs. Protagonista absolut de la victòria després de jornades desterrat. Protagonisme compartit amb Lago Junior… Cumplert el temps reglamentari l’àrbitre xiula penal. El pitxitxi assumeix la responsabilitat. Falla el llançament, però tot d’una es refà amb el 0 a 2. Tres punts que consoliden el Mallorca en zona de play-off.