Pakita Ruiz, la pilot mallorquina somia en arribar a Moto2

La pilot mallorquina ha guanyat el seu sisè Campionat d'Espanya de 600 cc

26/11/2020

Escolta aquí l’entrevista a la secció Ellesport.

La passió de Pakita Ruiz són les motos, quan tenia tres anys li varen regalar la primera moto i ara als seus vint-i-tres anys té un objectiu: arribar a la categoria Moto 2. I va per molt bon camí, Pakita es va penjar el passat 18 d’octubre, la seva sisena medalla nacional i també ha estat la primera a guanyar la Yamaha R6 CUP.

La pilot mallorquina ha guanyat campionats masculins, ja que són pocs els exclusivament femenins, i tot que cada cop són més dones les reconegudes al món del motociclisme encara hi queda molt a fer. Ella és un exemple per les nines que fan sonar els motors, rellisquen les rodes als circuits i somien en arribar al més amunt del motociclisme.

Pakita Ruiz és la protagonista de la secció esportiva Ellesport que cada dijous des de les 19:40 hores i fins a les 20:00 presenten Marta Montoya i Marta Sanpas.