societat

Palma Activa lliura els seus premis als millors projectes empresarials


Cut and Go és el projecte empresarial que ha estat guardonada amb 5.000 euros per part de Palma Activa. Es tracta d’una factoria de projectes de disseny i producció al servei de creatius i artistes. Tot això amb elements tecnològics innovadors. Tal i com explica un dels seus col·laboradors, Álvaro Rodríguez, “desenvolupar projectes aliens, la idea del decorador, la de l’estudi d’arquitectes… ho materialitzam i ho feim realitat a travès de tecnologia de darrera generació com fresadores CNC. Tot és computeritzat, són eines de fabricació digital, feim feina amb làser amb tall de plasma d’alta definició. i d’altres eines digitals.”

Álvaro Rodríguez també ha explicat que els doblers del guardó seran donats a causes solidàries, entre les quals s’hi troba la lluita contra l’alzheimer.

El segon premi, de 2500 euros, ha estat per Recycler, una app que incentiva el reciclatge i dona premis a qui ho fa. El tercer guardó, de 2 mil euros, ha estat per Sublime Oils Phytocosmetics, cosmètica natural i sostenible. I finalment, en la categoria d’estudiants, l’IES Son Rullan ha rebut també 2000 euros per material tecnològic, que aprofitaran els alumnes, i 1000 euros pel centre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Creix el nombre d’àguiles a Mallorca

Avui es commemora el dia d'aquesta au

El BOIB publica les noves restriccions a Mallorca i Eivissa per frenar la pandèmia

A les residències es permetrà, de manera excepcional, la visita a persones que pateixen una malaltia crònica avançada

Renovada l’executiva del Sindicat de Periodistes de les Illes

Noves eines per defensar un sector precaritzat