X
11

Palma acull dissabte una manifestació per denunciar la impunitat de la massacre de Melilla de fa un any

La convoquen Aministia Internacional, Oxfam i la plataforma Acollim

20/06/2023

Palma acull dissabte una manifestació per denunciar la impunitat de la massacre de Melilla de fa un any

Aministia Internacional, Oxfam i la plataforma Acollim denuncien la impunitat dels responsables de la massacre de Melilla de fa un any, quan 37 persones van morir i 77 van desaparèixer, d’acord amb les xifres de Nacions Unides.

Per reclamar-ne una recerca efectiva i independent així com la protecció dels drets humans de les persones migrants i refugiades, convoquen dissabte dia 24 una manifestació davant la delegació del Govern, a Palma.

“Un any després, cap funcionari, marroquí o espanyol, ha comparegut davant la justícia per les violacions de drets que van provocar la mort, la desaparició i les ferides de tantes persones”, denuncia el president d’Aministia Internacional a les Illes Balears, Xavier Ramis.

Oxfam ha elaborat una llista de propostes encaminades a aconseguir una mobilitat segura, com ara la fi de les devolucions en calent, el desenvolupament de la llei de dret d’asil i mesures perquè els drets, la dignitat i el futur dels infants que arriben a les nostres fronteres a la recerca de protecció i refugi siguin respectats.

20/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. lolas segarra 20/06/2023

    Es inhumano

EL MÉS LLEGIT