X

Palma acull la primera trobada internacional d’improvisadors de poesia cantada

L'Auditorium Glosa Fest 2023 se celebrarà el pròxim 2 d'abril, amb la participació de personalitats de renom internacional com Tomasita Quial i Luis Pas

20/03/2023

Palma acull la primera trobada internacional d’improvisadors de poesia cantada

Redacció

L’Associació Cultural Glossadors de Mallorca i l’Auditorium de Palma, en col·laboració amb el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, han presentat la primera edició de l’Auditorium Glossa Fest, una trobada internacional d’improvisadors de la poesia cantada que se celebrarà el pròxim 2 d’abril.

Aquesta cita dedicada a la glossa comptarà amb la participació de personalitats de renom internacional, com és el cas de la improvisadora Tomasita Quial o de Luis Pas, com a representants dels Repentistas de Cuba. L’objectiu de l’esdeveniment és gaudir d’un espectacle únic, centrat en l’art de l’oralitat i, al mateix temps, enriquir-se de les aportacions dels mestres de la improvisació.

L’última vegada que Mallorca va acollir una trobada internacional d’improvisadors va ser en 2010. Ara aquest festival neix amb la voluntat de convertir-se en una cita anual en el calendari de tots els mallorquins.

20/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris