política

Palma ajudica per 59 milions d’euros el manteniment de les zones verdes

La Junta de Govern també comença a perfilar les properes festes de Nadal a la ciutat


L’Ajuntament de Palma ha adjudicat, per 59 milions d’euros, el contracte de manteniment de les zones verdes de la ciutat que inclourà la sembra de 10.000 arbres. Els detalls s’han donat a conèixer a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, on també s’ha parlat de com seran les properes festes de Nadal.

Ni encesa de llums oficial, i per Cap d’Any, tampoc hi haurà concerts, i les campanades es podran seguir per IB3. Quant a la cavalcada dels Reis, l’Ajuntament no hi renuncia i la setmana que ve es reunirà amb autoritat portuària per definir l’arribada de ses Majestats al port de Palma. Això sí, una capacitat molt reduïda. Tampoc es dona per perduda la revetlla de Sant Sebastià, però, de moment, la junta de Govern d’aquest dimecres ha declarat deserta l’adjudicació d’espais per als concerts, en no complir les mesures anti-covid.

Allò que sí que s’ha adjudicat avui és el contracte de manteniment de les zones verdes de ciutat. 59 milions d’euros repartits en 4 lots, per al propers 4 anys. El pla inclou la creació de 40 llocs de feina i la sembra de 10 mil arbres durant aquesta legislatura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell d’Eivissa incrementarà en més del doble el pressupost destinat a autònoms i pimes i als ajuntaments

La màxima institució eivissenca disposarà de 102 milions d'euros en 2021, un 14 per cent més que enguany

Aprovada la Comissió Política pels casos d’explotació sexual a menors tutelats per l’IMAS

Vox i el Partit Popular ja han avançat que no hi participaran

El Parlament comença a debatre les 956 esmenes parcials als pressupostos per al 2021

MÉS per Mallorca demana al Grup Socialista que no arribi a acords puntuals amb Ciutadans, mentre que els socialistes estan...

Els 11 milions recuperats de sentències de corrupció i els 1,5 milions que deu Matas

Els 7.438.000 recuperats pel Consell de Mallorca s'han dedicat a projectes socials de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials